webwinkelkeur

 • Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! *
 • Tevreden klanten over de hele wereld
 • Gratis verzending vanaf €200,-!

Koeltechnische onderdelen

Koeltechnische onderdelen

Bent u in het bezit van een professionele koel- of vriesinstallatie en wenst u uw reparaties en onderhoud zelf te doen? Dan loopt u er tegenaan dat het verkrijgen van de juiste onderdelen een lastig proces is. Dat is verleden tijd: Koelonderdelen.nl is 24/7 online geopend, heeft altijd de meest gebruikte koeltechnische componenten op voorraad en u ontvangt deze daarom vaak al met 1 werkdag op uw deurmat.

Koeltechnische service en reparaties: doe het zelf!

Onze jarenlange ervaring in de koel- en klimaattechniek leert ons dat er steeds meer zelfstandig ondernemers zijn die simpel onderhoud en reparaties zelf wensen te doen en waarom zou dat niet moeten kunnen? De som van voorrijkosten + onderdelen adviesprijzen + het uurloon van een gecertificeerd monteur van een koeltechnisch installatiebedrijf = het natuurlijk alleen waard wanneer er meer moet gebeuren dan enkel een paar schroeven open en dicht draaien. Het vervangen van sommige slijtageonderdelen kan namelijk kinderspel zijn, mits u natuurlijk weet naar welk merk en type koelonderdeel u op zoekt bent en in het bezit bent van minimaal 1 ‘rechterhand’.

Koeltechnische componenten: voordelig en snel in huis!

De producten die wij bij Koelonderdelen.nl verkopen zijn origineel, nieuw en tegen de scherpst mogelijke prijs. Zet onze prijzen maar eens af tegen die van uw koeltechnisch servicebedrijf en laat u verrassen! Hiernaast leveren wij snel in heel Europa en daarbuiten en geniet u natuurlijk ook bij ons de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

Onze klanten

Tot onze klanten rekenen wij vele bedrijven in de land- en tuinbouw, fruitteelt en visserij, maar ook brouwerijen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen en horecaondernemers weten onze onderdelen te vinden. Ons brede productaanbod omvat naast onder andere thermostaten, temperatuursensoren, pressostaten, hygrostaten, drukopnemers, koelleidingen, isolatiemateriaal, maar ook componenten voor klimaattechnische installaties, zoals airco-onderhoud en condenswaterpompen. Kortom voor service en onderhoud aan uw technische installatie bent u bij Koelonderdelen.nl aan het juiste adres.

koeltechnische onderdelen in de supermarkt
Fruittelers, vissers en de voedselverwerkende industrie, maar ook supermarkten, bakkerijen en slagerijen zijn klant bij Koelonderdelen.nl

Logistieke maatwerkoplossingen voor de koeltechniek: daag ons uit!

Koelonderdelen.nl is veel meer dan een webshop. Wij kruisen onze jarenlange ervaring binnen de koel- en klimaattechniek graag met onze kennis over logistieke oplossingen. Hierdoor zijn wij in staat om u te voorzien van maatwerk, zoals:

 • Een zelfstandig koeltechnisch installateur (ZZP’er) zoekt een partner die ontzorgt als allround onderdelenleverancier: snel, accuraat en goedkoop. Koelonderdelen.nl verwerkt uw terugkerende ‘boodschappenlijstje’ graag.
 • De technische dienst van een industrieel voedselverwerkingsbedrijf heeft haar voorraadbeheer niet goed op orde en grijpt daardoor met regelmaat mis, juist op momenten dat de koeloplossing gegarandeerd moet blijven. Koelonderdelen.nl neemt graag de verantwoording van het voorraadbeheer van u over. Lean and mean!
 • De eigenaar van een biologisch fruitteeltbedrijf is voor de fruitbewaring afhankelijk van zijn weliswaar verouderde, maar nog prima functionerende opslagcellen. Bij een storing van een van zijn Helpman ventilatoren raadt het dienstdoende koeltechnisch servicebedrijf aan een groot deel van de installatie te vernieuwen wegens een gebrek aan passende onderdelen. Koelonderdelen.nl biedt u graag een second opinion wanneer het gaat om de beschikbaarheid van bepaalde onderdelen, ook voor verouderde installaties.
 • En u? Waarmee kunnen wij u helpen? Neemt u contact met ons op om uw koeltechnische onderdelenprobleem op te lossen? Daag ons uit!
Daagt u ons uit met een passende oplossing te komen voor uw koeltechnische onderdelen vraagstuk? Wij helpen u graag!

Ontwikkelingen in de koel- en klimaattechniek

De techniek verandert snel en zo ook de koeltechniek. Koelonderdelen.nl zit kort op de diverse ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, certificering, het gebruik van natuurlijke koudemiddelen, computerbesturing en warmterecuperatie. Wij passen ons productaanbod aan deze ontwikkelingen aan, zodat wij aan de vraag van onze klant kunnen voldoen.

Waarom bestellen bij Koelonderdelen.nl?

 • Van installateurs, voor installateurs!
 • Voor 15:00 uur besteld, vaak dezelfde werkdag verzonden
 • Scherpe prijzen
 • Groot assortiment vervangingscomponenten
 • Uw partner in maatwerkoplossingen
 • 14 dagen bedenktermijn
 • 24/7 online geopend
 • Levering in de geheel Europa en daarbuiten!

Sidebar NL
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Gebruik onze uitgebreide zoekfunctie!

Offerte aanvragen

Heeft u een bepaald koeltechnisch onderdeel niet op onze site kunnen vinden? Of is het product wat u zoekt uitverkocht en vraagt u zich af wanneer wij deze weer kunnen leveren?

Vraag een offerte aan
team-koelonderdelen
 • Besteld voor 15:00, de volgende werkdag geleverd *
 • Gratis verzending vanaf €200,-
 • 12 jaar ervaring
 • Wereldwijde levering op aanvraag
 • 14 dagen bedenktermijn
 • Een intracommunautaire levering op verzoek

Een fris initiatief!

Binnen de koeltechnische sector zijn de installatiebedrijven met hun specifieke technologische kennis en kunde, van oudsher, dé partner in het geval van nieuwbouw, onderhoud en reparatie.

Jarenlange ervaring binnen de koel- en klimaattechniek heeft ons echter het inzicht gegeven dat, mits in het bezit van enig technisch inzicht, het niet noodzakelijk is om voor elk onderhoud en iedere reparatie de expertise van een technisch installatiebedrijf in te roepen. Meerdere onderdelen in een koelinstallatie lenen zich er immers prima voor om zelf te vervangen, te installeren en/of te repareren.

Lees meer
De waardering van koelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 28 reviews.