webwinkelkeur

  • Voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! *
  • Tevreden klanten over de hele wereld
  • Gratis verzending vanaf €200,-!

Retourneren

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Wanneer u niet helemaal tevreden bent of het product defect bij u aankomt dan spijt ons dat zeer en bieden wij u de mogelijkheid om het product zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen aan te melden voor retour. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelde onderdelen aan ons retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retour te zenden naar ons magazijn:

Koelonderdelen.nl

Afd. Retouren

Tasstraat 25

6905TE Zevenaar

Nederland

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Het is uw eigen keuze welke pakketbezorgservice u voor uw retourzending gebruikt, echter raden wij u nadrukkelijk aan voor de optie met Track&Trace te kiezen.

Wij beoordelen uw retourzending na ontvangst en wanneer akkoord dan storten wij binnen 14 dagen het orderbedrag inclusief verzendkosten terug op uw rekening.

Kan ik een bestelling retourneren bij jullie magazijn?

Nee, ons magazijn is geen bezoekadres. Afhalen en retourneren is daarom bij ons magazijn niet mogelijk.

Dien ik zelf de bezorgkosten te betalen als ik (een deel van) mijn bestelling retour stuur?

Ja, de kosten van een retourzending komen voor uw eigen rekening.

Wat is de status van mijn retourzending?

Wanneer de retour gezonden onderdelen bij ons zijn binnengekomen en gecontroleerd, dan ontvangt u hiervan een emailbevestiging. Na deze bevestiging betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de retourzending, alsmede de verzendkosten hiervan, aan u uit.

Herroepingsformulier
Download hier het herroepingsformulier (PDF)

Om het herroepingsformulier te bekijken heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze download u, geheel kosteloos, hier:

adobe acrobat

Sidebar NL
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Gebruik onze uitgebreide zoekfunctie!

Offerte aanvragen

Heeft u een bepaald koeltechnisch onderdeel niet op onze site kunnen vinden? Of is het product wat u zoekt uitverkocht en vraagt u zich af wanneer wij deze weer kunnen leveren?

Vraag een offerte aan
team-koelonderdelen
  • Besteld voor 15:00, de volgende werkdag geleverd *
  • Gratis verzending vanaf €200,-
  • 12 jaar ervaring
  • Wereldwijde levering op aanvraag
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Een intracommunautaire levering op verzoek

Een fris initiatief!

Binnen de koeltechnische sector zijn de installatiebedrijven met hun specifieke technologische kennis en kunde, van oudsher, dé partner in het geval van nieuwbouw, onderhoud en reparatie.

Jarenlange ervaring binnen de koel- en klimaattechniek heeft ons echter het inzicht gegeven dat, mits in het bezit van enig technisch inzicht, het niet noodzakelijk is om voor elk onderhoud en iedere reparatie de expertise van een technisch installatiebedrijf in te roepen. Meerdere onderdelen in een koelinstallatie lenen zich er immers prima voor om zelf te vervangen, te installeren en/of te repareren.

Lees meer
De waardering van koelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 28 reviews.