webwinkelkeur

 • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis *
 • Leveren aan Nederland, België en Luxemburg
 • Gratis verzonden vanaf € 200,-
 • Nederlands

Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling. Maar voor een standaard bestelling tot 10kg rekenen wij €5,95 excl. BTW binnen Nederland. Voor standaard levering in België en Luxemburg rekenen wij €13,- excl. BTW.

Bij speciale bestellingen, naar aanleiding van een persoonlijke offerte of voor leveringen buiten de Benelux, kunnen deze verzendkosten afwijken.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Dit is van een aantal zaken afhankelijk:

 • Voor veel onderdelen geldt dat u, wanneer u op een werkdagen voor 15 uur bestelt, een levering op de volgende werkdag van ons kunt verwachten.
 • Voor sommige producten geldt een langere levertijd. In dit geval is het aanhouden van die leveringstermijn plus een werkdag een goede richtlijn.

Op het moment dat u een verzendbevestiging per mail van ons ontvangt, dan krijgt u binnen Nederland meestal de volgende werkdag al geleverd. Voor leveringen in België en Luxemburg is onze ervaring dat het ongeveer 2 werkdagen langer duurt.

Ik kreeg mijn bestelling in een hergebruikte doos geleverd, klopt dat?

Dit is inderdaad heel goed mogelijk! Ruim 70% van onze leveringen doen wij in de dozen, en met het beschermingsmateriaal, welke wij zelf van onze leveranciers hebben ontvangen. Een duurzame oplossing, waarmee wij onze eigen afvalproductie beperken en het milieu een stuk minder belasten.

Wist u dat… elke 1000 kg hergebruikt golfkarton 3 bomen bespaard? Of 20000 liter water, 2000 km brandstof en 250 kilo CO2?

Wij beseffen dat onze verpakkingen hierdoor niet altijd de schoonheidsprijs zullen verdienen, maar hopen op uw begrip. Uiteraard zorgen wij er nog steeds voor dat onze zendingen goed en stevig verpakt zijn, zodat de door u bestelde koeltechnische onderdelen ongehavend bij u aankomen.

Komt u er niet uit?
Gebruik onze uitgebreide zoekfunctie

Offerte aanvragen

Heeft u een bepaald koeltechnisch onderdeel niet kunnen vinden? Of staat het product wat u zoekt op uitverkocht en vraagt u zich af wanneer wij deze weer kunnen leveren?

Vraag een offerte aan
team-koelonderdelen
 • Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis *
 • Gratis verzending vanaf €200,-
 • 12 jaar ervaring
 • Levering in de gehele Benelux
 • 14 dagen bedenktermijn
 • Groot assortiment

Koelonderdelen.nl

Een fris initiatief!

Binnen de koeltechnische sector zijn de installatiebedrijven met hun specifieke technologische kennis en kunde, van oudsher, dé partner in het geval van nieuwbouw, onderhoud en reparatie.

Jarenlange ervaring binnen de koel- en klimaattechniek heeft ons echter het inzicht gegeven dat, mits in het bezit van enig technisch inzicht, het niet noodzakelijk is om voor elk onderhoud en iedere reparatie de expertise van een technisch installatiebedrijf in te roepen. Meerdere onderdelen in een koelinstallatie lenen zich er immers prima voor om zelf te vervangen, te installeren en/of te repareren.

Lees meer
De waardering van koelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.