webwinkelkeur

  • Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis *
  • Levering in heel Europa en daarbuiten
  • Gratis verzonden vanaf €200,-
  • Nederlands
    • Frans
    • Engels
    • Duits

Heeft u een vraag over ons, onze producten of onze diensten dan beantwoorden wij die graag. Voor de snelste beantwoording van uw vraag, raden wij aan eerst te kijken of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij streven ernaar uw vraag binnen een werkdag te beantwoorden.

marpie koelonderdelen

Offerte aanvragen

Heeft u een bepaald koeltechnisch onderdeel niet kunnen vinden? Bent u op zoek naar een groot aantal onderdelen voor uw koelinstallatie en verlangt u een projectaanbod? Of staat het product wat u zoekt op uitverkocht en vraagt u zich af wanneer wij deze weer kunnen leveren?

Bent u op zoek naar een partner die u ontzorgt als allround onderdelenleverancier? Of een partij die uw voorraad technische onderdelen beheert? Of verlangt u misschien een second opinion wanneer het gaat om de beschikbaarheid van bepaalde onderdelen voor bepaalde (verouderde) installaties?

Voor deze en vele andere vragen kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op met meer informatie!

offerte aanvragen koelonderdelen

Meest bekeken onderdelen:

Een fris initiatief!

Binnen de koeltechnische sector zijn de installatiebedrijven met hun specifieke technologische kennis en kunde, van oudsher, dé partner in het geval van nieuwbouw, onderhoud en reparatie.

Jarenlange ervaring binnen de koel- en klimaattechniek heeft ons echter het inzicht gegeven dat, mits in het bezit van enig technisch inzicht, het niet noodzakelijk is om voor elk onderhoud en iedere reparatie de expertise van een technisch installatiebedrijf in te roepen. Meerdere onderdelen in een koelinstallatie lenen zich er immers prima voor om zelf te vervangen, te installeren en/of te repareren.

Lees meer
De waardering van koelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 13 reviews.